Брат сегментите ти са си тръгнали при изфорсиране на място няколко пъти поне 5-6 до 6000-7000 ше видиш че пучи доста.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори ми масло - Алфа 156
Collapse
X
-
карам със селения и съм минал към 2000 км и не е връднала
според мен трябва найстина да сложите или селения или тва другото масло което предложи колегата и да видите дали ще гори,защото найстина има голяма разлика в маслата...Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
днеска нещо и стана и се разпуши, точно както я описа... газз газз газз отпускам за около 10-20сек и като подам пак отзад ужас! направо камион зад мен не се вижда, колко струва подмяната на сегметни горе долу?145 1.4 TS 99' EX
145 1.6 TS 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ziminкарам със селения и съм минал към 2000 км и не е връднала
според мен трябва найстина да сложите или селения или тва другото масло което предложи колегата и да видите дали ще гори,защото найстина има голяма разлика в маслата...145 1.4 TS 99' EX
145 1.6 TS 99'
Comment
-
Боксера ми беше със заминали сегменти и руската добавка не му помогна хич. Помогна му български майстор със смяна на сегментите.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от borisborКогато колата гори масло, в един момент ще започне да гори и много бензин, защото ламбда сондата се зацапва и почва да дава грешни показания. Общо взето, лошо попадение.145 1.4 TS 99' EX
145 1.6 TS 99'
Comment
-
От известно време и моята белисима започна да гори масло, придружено с пушене и омасляване на ауспуха. Не пуши постоянно, а само при определени условия. За последно ми направи впечатление, докато си карах по магистралата с 120-130км/ч, няма никакъв дим до момента, в който отбих и спрях. В рамките на няколко секунди положението стана димно. Подобна ситуация я наблюдавах и веднъж при ускорение. Докато набирам няма пушек, в момента в който спра на свободна скорост и изчезвам в мъгла.
Някакви предположения?sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеОт известно време и моята белисима започна да гори масло, придружено с пушене и омасляване на ауспуха. Не пуши постоянно, а само при определени условия. За последно ми направи впечатление, докато си карах по магистралата с 120-130км/ч, няма никакъв дим до момента, в който отбих и спрях. В рамките на няколко секунди положението стана димно. Подобна ситуация я наблюдавах и веднъж при ускорение. Докато набирам няма пушек, в момента в който спра на свободна скорост и изчезвам в мъгла.
Някакви предположения?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеПо-скоро е синкав.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеОт известно време и моята белисима започна да гори масло, придружено с пушене и омасляване на ауспуха. Не пуши постоянно, а само при определени условия. За последно ми направи впечатление, докато си карах по магистралата с 120-130км/ч, няма никакъв дим до момента, в който отбих и спрях. В рамките на няколко секунди положението стана димно. Подобна ситуация я наблюдавах и веднъж при ускорение. Докато набирам няма пушек, в момента в който спра на свободна скорост и изчезвам в мъгла.
Някакви предположения?AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y
Comment
-
Първоначално публикувано от vlalov Покажи съобщениеНаправо си се сигментирал - 500+ лв няма кво да се мъчиш, ходи я правиFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment